PDA

View Full Version : Can someone rate my first TC?



▀ubba
29th May 2006, 2:45 PM
I had problems, like I couldn't figure out how to remove the black background from the sprites.

http://img521.imageshack.us/img521/1856/untitled2xk.png



Since fire is my favorite type;136;

/Exiled/
29th May 2006, 2:59 PM
its very basic, and the black outline around the guy isnt so good.... just practice.

▀ubba
29th May 2006, 3:14 PM
I couldn't figure out how to remove it, can you tell me?

Brandon-kun
29th May 2006, 5:40 PM
I couldn't figure out how to remove it, can you tell me?

Okay so when you copy the guy make sure the tracer thing at the bottom there are two boxes...when you click on the star tracer...

And then click on the box where there is no white background! Then past the guy and then put him on the trainer card and Viola!XD

▀ubba
29th May 2006, 5:55 PM
eh, that didn't make sence.

Haunt of the Vile
29th May 2006, 8:24 PM
He/she probably means if you use MS Paint to make this TC >_>...

Silver Salamence
29th May 2006, 8:35 PM
For your first tc, it's ok. If you tell us what program you use, we can help better.


ummm...idk wat to say about it.

Spam. If you don't know what to say, don't say anything! That was a post that served only the purpose of bumping your postcount. Nice. Reported.

▀ubba
30th May 2006, 4:02 AM
I use MS paint, but I didn't get your first line you said.

PureFyre
30th May 2006, 4:21 AM
I hope you aren't dissin'
The MS Paint
I make all my sprites and ect
In it.

As for the Trainer Card.
Don't think there has to be a right way to make a trainer card
There is no guide saying a TC HAS to be like 'this or that'
To get rid of the black, click the Select button
(It's on your tool bar)
And then the bottom picture with the coloured Shapes below the tools.
That should make the pictures background transparent.

▀ubba
30th May 2006, 5:12 AM
I do that, but when i paste it to paint the black shows up around it.

PureFyre
30th May 2006, 7:38 AM
Unless you have black selected as your background colour.
Right click the white colour palette

▀ubba
30th May 2006, 1:44 PM
I made sure I clicked on white.

http://i3.*******.com/116riv5.jpg

Silver Salamence
30th May 2006, 10:26 PM
Don't double post or bump. It's against the rules. Also all you have to do is select white, go to the bucket tool, and click on the black! Ta-da! I'ts unblackified (real word?)!

▀ubba
30th May 2006, 11:30 PM
Thanks man!!!!!!!!!!!!!!!!

▀ubba
30th May 2006, 11:55 PM
http://img311.imageshack.us/img311/3999/gr4jy.png


My trainer card I just made!

Chaotic Houndoom
30th May 2006, 11:57 PM
Its good, but those black parts should be filled in. But its fine to me, great job. =)

Celeste
31st May 2006, 12:05 AM
Its good, but those black parts should be filled in. But its fine to me, great job. =)
The black parts are part of the background.
This is a very good card but the trainer is missing his legs which looks kinda weird.

▀ubba
31st May 2006, 12:09 AM
Heh, I know, I just thought it would be fun to add Charmander there.


All the spriteing is making me wanna do more =O

MagmaEmperor
31st May 2006, 12:09 AM
http://img311.imageshack.us/img311/3999/gr4jy.png


My trainer card I just made!

a bit of Arcanine's Head is outside the Trainer Card,It looks weird...

Other wise its good