PDA

View Full Version : Cloning Glitch?



Veggie
12th August 2006, 4:06 PM
I've heard a lot about the "cloning glitch" in RSE. How would you go about cloning a pokemon?

Sry I couldn't find another thread for it :(

Warri0r
12th August 2006, 6:34 PM
Cloning In Emerald Sticky (http://www.serebiiforums.com/showthread.php?t=134181)

That should help.

Viper
13th August 2006, 1:51 PM
Dont tell him! he will start cloning pok- to late... Me and my Chariozard will kill all clones!!!!!!!!!!