PDA

View Full Version : how do I



DS lite man
16th October 2006, 1:12 PM
make a link

Hydrohs
16th October 2006, 1:15 PM
You can use the link tool in the advance menu or type (URL= type it)Name you want goes here(/URL)

All ( ) brackets should be [ ] though.

magnemiteZ
16th October 2006, 1:21 PM
just type the address.

eg;

www.serebii.net

Hydrohs
16th October 2006, 1:22 PM
Well that works to. It will automatically put the tags there. Forgot about that >.<

magnemiteZ
16th October 2006, 1:29 PM
Making something simple seem difficult and complicated ftl.

DS lite man
16th October 2006, 1:37 PM
thanks guys www.serebii.net hey it worked