PDA

View Full Version : Trainer Cards



Draconic
16th February 2007, 2:25 PM
I know i should know this, but how do you put one in your sig?

Mse Ownage
16th February 2007, 2:30 PM
same as u posted your banner..

Draconic
16th February 2007, 2:35 PM
^ that had a URL link, this one doesn't.

K-os
16th February 2007, 3:43 PM
Did you right-click and select 'Properties'?

b3an0b0y
16th February 2007, 3:48 PM
Hi Draconic ok this is another way of doing it
Right-click it
go onto save as
go on to: www.*******.com
click browse
upload the picture
click the code in the middle of the other 2 codes
highlight it
right click it go on copy
go on to sig and right click paste. :p

Draconic
16th February 2007, 3:50 PM
thanks b3an0b0y but i did it the way k-os said, thanks alot. Thanks again for the TC b3an0b0y

b3an0b0y
16th February 2007, 3:51 PM
ok noproblamo