PDA

View Full Version : sig questions



raneman
22nd February 2007, 2:15 PM
how do you put a trainer card on your sig i had one made but now everytime i try to put it on a frog pos up and says it doesnt exist heres what it said to do

Here it is:



And put this code into your signature:

http://img140.imageshack.us/img140/2...ardcopyxw6.png

(Remove spaces between the image tags and the url for it to show).

Thanks for working with you!

Taylor Ray
22nd February 2007, 2:26 PM
Try looking in the FAQ. It's located on the bar with your User CP.

raneman
22nd February 2007, 2:30 PM
ok thanks i apreciate it

Brandon-kun
22nd February 2007, 3:44 PM
Actually, it isn't in the FAQ.

It's your host, Imageshack. In my opinion, Imageshack is awful. I would never use it, for me, I use Photobucket (http://photobucket.com). Photobucket is an organized image hosting site. You can also have slide shows, videos, and show your album to th public. But you need to register there first, so make sure you do that.

Angeling
23rd February 2007, 12:25 AM
Actually, it isn't in the FAQ.

It's your host, Imageshack. In my opinion, Imageshack is awful. I would never use it, for me, I use Photobucket (http://photobucket.com). Photobucket is an organized image hosting site. You can also have slide shows, videos, and show your album to th public. But you need to register there first, so make sure you do that.Uh, yes it is. Putting a TC in your signature is the same as putting any other images, even from the forums or the site itself. A trainer card isn't any different from another outside images, for your information. :) And imageshack is fine, because imageshack.us and *******.com do not require users to create an account just to upload, albeit photobucket provides you the BBC code for images without you memorizing.

Here is the direct link to the FAQ regarding putting TCs/images in your sig: http://www.serebiiforums.com/faq.php?faq=new_faq_item2#faq_new_faq_item5

Since this was answered, closed.