PDA

View Full Version : How Do You Get Rid Of The Ranger Net?



Manafi's Dream
9th June 2007, 2:43 PM
I want a second Manaphy because I accidentaly got rid of my first one. I want to see if I can get rid of Ranger Net, start a new game, win, and get Manaphy again.
Can you do it?

azuvipsel
9th June 2007, 3:47 PM
I'm Afraid not.

ninjascyther
10th June 2007, 5:03 AM
No factory reset in ranger, which means you need to buy a new ranger game (yes I know, harsh) or get a manaphy off the GTC if you want it on DP. ;123;

Mewmie the shiny Mew
12th June 2007, 9:51 PM
^ You can't? Everyone says you can factory resetto get a new egg as long as you send it to a different game than had the first one. If you want one that bad, if you tell me how to work my Wi-Fi I'll clone my Manaphy and give you one, If you're not totally against the in game cloning glitch.
;151;

sonic the hedgehog
13th June 2007, 3:20 PM
Well I did think of a way that might work. Might.

K3v1n
16th June 2007, 1:10 PM
Do the factory reset that works.I think...

RaiBlade
16th June 2007, 5:18 PM
Sorry to say it but you can't..

ninjascyther
18th June 2007, 12:11 PM
Do the factory reset that works.I think...

Unlike the normal games where there is a button combination that does a factory reset in ranger there is no button combination and no factory reset. This is unfortunate but was obviously done to stop you getting more than one manaphy per ranger cartridge. ;123;

pokemon rulez!!!!!
18th June 2007, 1:41 PM
Unlike the normal games where there is a button combination that does a factory reset in ranger there is no button combination and no factory reset. This is unfortunate but was obviously done to stop you getting more than one manaphy per ranger cartridge. ;123;

Wow,Nintendo can predict us cheaters now!:p

thelittlelegend
18th July 2007, 1:26 AM
u cant soz but u can if u restart the game i think

Miltonic
18th July 2007, 1:29 AM
i heard that if you rub a magnet on the game it factory resets it. i dont know if its true.

The Reaver
18th July 2007, 1:59 AM
Hmm... that's an interesting rumor. I doubt that it's true, however.

jimtheman333
5th August 2009, 6:14 PM
you cant. i know. im sad too! but i have a hacked version of pearl from my friend! so i have a manaphy lvl 20! yay!

srry but i hav no wifi so sorry!

i know where to get all the regis!!! haha!

(s.i.e)
11th August 2009, 8:52 AM
i heard that if you rub a magnet on the game it factory resets it. i dont know if its true.

i would never do that to a game. things like that can damage your gamecassette.

M4zz
17th August 2009, 9:04 AM
It's impossible no matter what has been said. Go to the GTS or get a new game.

(s.i.e)
17th August 2009, 11:50 AM
It's impossible no matter what has been said. Go to the GTS or get a new game.

i'd go with the GTS as it is free to use. case closed.

Warfare
20th August 2009, 8:35 PM
Bumped thread is bumped.