PDA

View Full Version : Rotom in Time?



Kitty Aruseus
25th April 2009, 2:30 AM
I just saw this guy's banner in a sig and it says he has rotom in his PMD 2 Time team... how is that possible?

IcyKerpymon
25th April 2009, 2:41 AM
getting it over one of those missions where they join your team after something

talala
25th April 2009, 4:06 AM
wondermail, get a mission where rotoms the client and hes available in time in the dungeon that hes in darkness

*waits for mod to close this lame thread*

Warfare
25th April 2009, 4:26 AM
Stickied rules? A PMD help thread?