Page 11 of 11 FirstFirst ... 7891011
Results 251 to 266 of 266

Thread: Getting Your Wii or DS Online

  1. #251
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    California, USA
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Nero_Tethras View Post
    I just changed my WIFI connection from WPA to WEP, but it still says "No Compatibale Networks" when I try to connect on Pokemon: Soul Silver. I am able to connect my DS, so I know it's not a problem with the DS.

    Anyone have a clue as to why I'm still having a problem? I've read that Soul Silver is compatible with WEP security.
    You could try inputting the SSID and WEP key manually. Alternatively, you could remove your network's security and hide it (set the display SSID setting to not broadcast). The second one is what I do when I want to make trades or battle and then I change the security back when I am done.
    Black 2 Friend Code: 1808 4033 9263
    3DS Friend Code: 3840 6596 8675
    (Seriously, add me for the new safari zone and PM me your FC)

  2. #252
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1

    Default

    I tried inputting it all manually, but I'm still getting the "No compatible Networks" error. Removing the security completely didn't seem to work either. Thanks for the advice though, Justubbit.

    Anyone know of some other fix I could try?
    Current Teams:

    Ghost/Dark

  3. #253
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    California, USA
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Nero_Tethras View Post
    I tried inputting it all manually, but I'm still getting the "No compatible Networks" error. Removing the security completely didn't seem to work either. Thanks for the advice though, Justubbit.

    Anyone know of some other fix I could try?
    If you are trying to connect with a DSi, you might need to connect through the DSi settings at the homescreen and not in-game. If you are using a normal ds, it might be a problem with your DS's wireless card, which would be really unfortunate :/
    Black 2 Friend Code: 1808 4033 9263
    3DS Friend Code: 3840 6596 8675
    (Seriously, add me for the new safari zone and PM me your FC)

  4. #254
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by justTDUBBit View Post
    If you are trying to connect with a DSi, you might need to connect through the DSi settings at the homescreen and not in-game. If you are using a normal ds, it might be a problem with your DS's wireless card, which would be really unfortunate :/
    I'm actually using a 3DS, does that change anything?
    Current Teams:

    Ghost/Dark

  5. #255

    Default

    Did you try to change the Wifi settings in the game menu aswell or just on the 3DS itself?

    My PM box is full (and I won't empty it anytime soon) so if you have something you want to tell me you can email me here or PM me
    there

  6. #256
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    The stomach of a Swalot
    Posts
    281

    Default

    Look, here is a small and probalby stupid question: if i change my router to wep, than connect my DS lite and than change it to wpa2 again, will i still be able to get on the internet?
    Proud Owner Of The Unofficial Swalot Club.
    Current Members: 3 ((Sent me a VM if you want to join))
    Currently Looking For: Banners, Members, Someone who thinks he can manage to put up a threat

    made by ~Thunderwest and meganinja123456 respectively
    I have claimed Swalot! Ask the Shiny Swalot It needs questions! I have claimed Swalot!
    Viewing all pokemon anime episodes ((main episodes)). Last episode watched: 035 ((Banned Episode)) : The Legend of Dratini

  7. #257
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    NW England
    Posts
    6,019

    Default

    Quote Originally Posted by Shiny Swalot View Post
    Look, here is a small and probalby stupid question: if i change my router to wep, than connect my DS lite and than change it to wpa2 again, will i still be able to get on the internet?
    No, The most routers will not allow the DS lite to use the Connection after you change it back to WPA2.

    Some Routers can be set up to allow two wifi networks one being a WPA and the other a WEP Network.
    Writing LJ Twitter Raptr


    MikeSharpeWriter.com -Project Elfish Jarate

    3DS - 3007 - 8991 - 4413 (VM/PM me to add you)

  8. #258
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    The stomach of a Swalot
    Posts
    281

    Default

    well, another question: Can I use my mobile Phone or my latop as a router for my DS lite. Because I have tried setting up but it doesnt work. But maybe I do something wrong.
    Laptop : Acer Aspire 7750 i3-2330M, 4GB
    Mobil Phone : HTC 500 Desire
    Proud Owner Of The Unofficial Swalot Club.
    Current Members: 3 ((Sent me a VM if you want to join))
    Currently Looking For: Banners, Members, Someone who thinks he can manage to put up a threat

    made by ~Thunderwest and meganinja123456 respectively
    I have claimed Swalot! Ask the Shiny Swalot It needs questions! I have claimed Swalot!
    Viewing all pokemon anime episodes ((main episodes)). Last episode watched: 035 ((Banned Episode)) : The Legend of Dratini

  9. #259
    SkittyOnWailord's Avatar
    SkittyOnWailord is offline ☣ⓈⓀⒾⓉⓉⓎⓄⓃⓌⒶⒾⓁⓄⓇⒹ☣
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Outside your window O_O
    Posts
    5,295

    Default

    Quote Originally Posted by Shiny Swalot View Post
    well, another question: Can I use my mobile Phone or my latop as a router for my DS lite. Because I have tried setting up but it doesnt work. But maybe I do something wrong.
    Laptop : Acer Aspire 7750 i3-2330M, 4GB
    Mobil Phone : HTC 500 Desire
    Yes you can (as long as it supports a WEP connection). I've used my phone as a mobile hotspot for my DS/3DS before. Though it's going to be pretty slow and you won't really be able to play any multiplayer games on it. I just used mine to download some Pokemon wondercards or put my Pokemon to sleep for the dream world.
    なにがでるかな!?


    I'm here, I'm furry, And I'll try not to shed. =^_^=

    Chimecho👉🎐 Octillery👉🐙 Piplup👉🐧 Omanyte👉🐚 Scolipede👉🐛 Wailord👉🐳 Lumineon👉🐠 Torkoal👉🐢 Pidove👉🐤 Skitty👉🐱

  10. #260
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    The stomach of a Swalot
    Posts
    281

    Default

    Do I need to use to make any special changes?
    Proud Owner Of The Unofficial Swalot Club.
    Current Members: 3 ((Sent me a VM if you want to join))
    Currently Looking For: Banners, Members, Someone who thinks he can manage to put up a threat

    made by ~Thunderwest and meganinja123456 respectively
    I have claimed Swalot! Ask the Shiny Swalot It needs questions! I have claimed Swalot!
    Viewing all pokemon anime episodes ((main episodes)). Last episode watched: 035 ((Banned Episode)) : The Legend of Dratini

  11. #261
    SkittyOnWailord's Avatar
    SkittyOnWailord is offline ☣ⓈⓀⒾⓉⓉⓎⓄⓃⓌⒶⒾⓁⓄⓇⒹ☣
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Outside your window O_O
    Posts
    5,295

    Default

    Quote Originally Posted by Shiny Swalot View Post
    Do I need to use to make any special changes?
    I'm not sure of your phone's exact settings.

    I just went under settings > Tethering and Mobile HotSpot > on.

    Though I did have to set the security options to open, which is known to be risky. But I got around that by setting the maximum number of connections to 1 so once I've connected my DS/3DS to it then noone else can connect. I'm using a Galaxy Note 2 if it matters.
    なにがでるかな!?


    I'm here, I'm furry, And I'll try not to shed. =^_^=

    Chimecho👉🎐 Octillery👉🐙 Piplup👉🐧 Omanyte👉🐚 Scolipede👉🐛 Wailord👉🐳 Lumineon👉🐠 Torkoal👉🐢 Pidove👉🐤 Skitty👉🐱

  12. #262
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tryan Gully
    Posts
    100

    Default

    I just bought a 3ds XL today, and I'm wondering if Black 2 is compatible with a WPA2 router. I've read that some DSi games can use the 3ds' connection, such as B2/W2. I have my 3ds system setup with the connection, but B2 remains unconnected, having the message "Please configure your connection settings under the Internet option in the System Settings." I went to the DS Nintendo Wi-Fi Connection Setup, but it remains to be WEP only. C'mon, I just wanna trade... (just gotta avoid those level 9 or under Reshirams and Zekroms).

    EDIT: Got it fixed! I had to do a game sync, since the old FC's/Pal Pad/ other wifi settings were set into the DS lite.
    Last edited by Spawty; 15th October 2013 at 4:10 AM.
    X: 2723-9673-8419
    B2: 2323-8881-4435
    Water Friend Safari,, and
    Officially claimed !

  13. #263
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    UK - GMT +0
    Posts
    740

    Default

    3ds help someone!! Okay so I've just got a 3ds for Christmas today and I'm trying to download the event torchic but to do that it says I need to agree to the terms and policies but when I go to do this it just gives me an error message saying 'You cannot view the user agreement as the network services defined therein are unavailable in your region'. It also wont let me trade or battle with anyone. The problem is definitely specific to my region (UK) and as such I can't be the only one in the UK who's had this problem right. Any help you can give me so I can get the torchic and trade and battle will be greatly appreciated. Thanks.
    Last edited by Lord Fighting; 26th December 2013 at 11:50 AM.
    Credit to Sworn Metalhead of Daedric Design

    Grass Safari: Sunkern, Sawsbuck & Quiladen
    3DS FC: 3497 1041 4758
    Feel free to add me but let me know if you do

    Trinity League Badges:


  14. #264
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Chasing The Sun
    Posts
    299

    Default

    I got a new 3DS for Christmas today and I'm already having a problem with it.

    I keep trying to do the wonder trade in my Pokemon X game and every time I try, some annoying thing pops up telling me that I have to update my software but every time, I go into the Nintendo eShop, something pops up saying that an error occured.

    I have no idea what's going on and it's really driving me crazy. Can anyone help me figure this out?

    Thanks to Skiyomi for the banner!

  15. #265

    Default

    Quote Originally Posted by xEryChan View Post
    some annoying thing pops up telling me that I have to update my software
    You need the v.1.2 patch to go online in X or Y in any way now.

    Quote Originally Posted by xEryChan View Post
    but every time, I go into the Nintendo eShop, something pops up saying that an error occured.
    Because it's still Christmas and people countrywide are all trying to take their shiny new 3DS units online at the same time, hammering the servers to a sludgy halt. Go do something else and try again overnight or tomorrow.

    People need to breathe and relax. These aren't cataclysmic.



    -----
    Never underestimate the power of stupidity, of the one and of the many.
    Words to|live by

  16. #266
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    UK - GMT +0
    Posts
    740

    Default

    Quote Originally Posted by BCVM22 View Post
    You need the v.1.2 patch to go online in X or Y in any way now.



    Because it's still Christmas and people countrywide are all trying to take their shiny new 3DS units online at the same time, hammering the servers to a sludgy halt. Go do something else and try again overnight or tomorrow.

    People need to breathe and relax. These aren't cataclysmic.
    Feel free to answer my question... -_-
    Credit to Sworn Metalhead of Daedric Design

    Grass Safari: Sunkern, Sawsbuck & Quiladen
    3DS FC: 3497 1041 4758
    Feel free to add me but let me know if you do

    Trinity League Badges:


Page 11 of 11 FirstFirst ... 7891011

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •