Page 1 of 31 1234511 ... LastLast
Results 1 to 25 of 756

Thread: The GLITCH Thread

Hybrid View

  1. #1

    Default The GLITCH Thread

    Somebody should have made this a long time ago.Anyway this is the place to talk about glitches.Gold,Silver and Crystal glitches only!
    Here's mine:
    1)Game freezes in the water in the fenced in area of daycare.
    2)Game gets corrupted for no reson(I did not do the clone trick)

  2. #2
    MaskedManAbsolkid's Avatar
    MaskedManAbsolkid is offline I am Currently Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    4,477

    Default

    My mate had lent my Gold for a few days. When I got it back, I battled Will, and he was a block of numbers!
    Used to be Absolkid, -Absol-, Former Absolkid and Cipher Admin Absolkid!

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    717

    Default

    Quote Originally Posted by MaskedManAbsolkid View Post
    My mate had lent my Gold for a few days. When I got it back, I battled Will, and he was a block of numbers!
    I think I got that glitch once. It sucked because I didnt save and of course the game froze along with it

  4. #4

    Default

    OMG!Does s/he have a gameshark or actionreplay?Because that could be why.

  5. #5
    MaskedManAbsolkid's Avatar
    MaskedManAbsolkid is offline I am Currently Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    4,477

    Default

    Quote Originally Posted by Spikey
    OMG!Does s/he have a gameshark or actionreplay?Because that could be why.
    That's what I thought, but them I realised that it was a different Pokemon Gold. Same name, same team, but they don't have an Action Replay, Game Shark or Xploder.
    Used to be Absolkid, -Absol-, Former Absolkid and Cipher Admin Absolkid!

  6. #6
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    584

    Default

    Note also that every post about glitches is supposed to go here. As soon as we have a mod this thread should be stickied.
    The GSC Militia:
    -Double-Edge
    -.TraX.
    -Altmer

  7. #7

    Default

    So it's a different Gold...Oh well thanks anyway!
    Last edited by Kyaku; 20th August 2005 at 1:56 AM.

  8. #8
    dark scyther Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Spikey
    Somebody should have made this a long time ago.Anyway this is the place to talk about glitches.Gold,Silver and Crystal glitches only!
    Here's mine:
    1)Game freezes in the water in the fenced in area of daycare.
    2)Game gets corrupted for no reson(I did not do the clone trick)
    No it doesnt i catched many tentacools there your game is corrupted

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by dark scyther
    No it doesnt i catched many tentacools there your game is corrupted
    I Don't know how my game got corrupted.All I remember is that I haven't played it for a year and it just happened...Anyway I think it varies by game when glitches occur.

  10. #10
    dark scyther Guest

    Default

    I catched many tentacools there and you went there once and your game froze,since it didnt freeze me more than it froze with you means its more probable that games dont freeze there right?

  11. #11
    jena246205 Guest

    Default

    I beat the Elite four with a level 945 Missingno in my silver!

  12. #12
    dark scyther Guest

    Default

    Quote Originally Posted by jena246205
    I beat the Elite four with a level 945 Missingno in my silver!
    Missigno doesnt exist in silver and a pokemon cant get trough lv255 even with gameshark it reset itself to lv2

  13. #13
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Roxanne's trashcan
    Posts
    6,557

    Default

    Quote Originally Posted by dark scyther
    Missigno doesnt exist in silver and a pokemon cant get trough lv255 even with gameshark it reset itself to lv2
    MissingNO actually exists in every Pokemon game, because it's a testing/backbone kind of Pokemon. The game messes up because you're not supposed to access it. And when you do, it starts glitching because you've basically started bypassing the game's security and such.

  14. #14

    Default

    Quote Originally Posted by Alfonso
    MissingNO actually exists in every Pokemon game, because it's a testing/backbone kind of Pokemon. The game messes up because you're not supposed to access it. And when you do, it starts glitching because you've basically started bypassing the game's security and such.
    There's Missingno. pics at TeamRocket's rockin "Tales from the glitch",I'll try to get the address for the web site soon.
    Off topic:Todays my B-Day!And I was the only 9 year old in 5th grade...

  15. #15
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    268

    Default

    Quote Originally Posted by jena246205 View Post
    I beat the Elite four with a level 945 Missingno in my silver!
    is that even possible? i thought the highesr u could go is 255
    fc:1676 3644 5581 ... PM ME if you want something ~mew.mewtwo from akeis~
    [IMG]http://i37.*******.com/5dntom.png[/IMG]
    [IMG]http://i34.*******.com/eaqp2o.png[/IMG]
    breeding: <bold w/ wish><adamant w/ dragon dance> < w/ nasty-plot> <bold w/ aromatherapy ice, fire, thunder punch & cross chop> < fire, thunder punch & cross chop@magmatizer>
    Looking For
    1. Grass Knot TM
    2. Roost TM
    3. Shiny Stone
    4. Dawn Stone
    5. Dubulis Disk
    6. Upgrade
    7. Blissy (Bold/Relaxed w/ Sesmic Toss)
    8. Shiny Eevee (Nature: Bold/Timid/Modest/Calm)

    Click Here to Play my Game Maker 7 game, Pokemon Gray

  16. #16
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Australia
    Posts
    939

    Default

    Quote Originally Posted by torchic_lover View Post
    is that even possible? i thought the highesr u could go is 255
    You can't, 255 is the highest, at least from all the evidence i have seen, which includes messing around with glitch pokemon

    FC: 1418 5825 9522

  17. #17
    Salamance123 Guest

    Default

    There are several of factors that can cause a game to glitch.

    1. Lack of playing, lack of playing does something to your cartridge.
    2. A virus.
    3. Using a game helper as GS or AR.
    4. Trading in a pokemon from another version.

    I dont know if their are any other factors.

  18. #18
    dark scyther Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Salamance123
    There are several of factors that can cause a game to glitch:Trading in a pokemon from another version
    Is that some sort of joke?

  19. #19
    MaskedManAbsolkid's Avatar
    MaskedManAbsolkid is offline I am Currently Awaiting Email Confirmation
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    4,477

    Default

    Quote Originally Posted by dark scyther
    Is that some sort of joke?
    I think they mean trading an AR pokemon.
    Used to be Absolkid, -Absol-, Former Absolkid and Cipher Admin Absolkid!

  20. #20

    Default

    Quote Originally Posted by Salamance123
    There are several of factors that can cause a game to glitch.

    1. Lack of playing, lack of playing does something to your cartridge.


    So that's why my game got corrutpped!

    P.S. I can't spell...
    Last edited by Kyaku; 23rd August 2005 at 6:52 PM.

  21. #21
    kramgogo Guest

    Wink

    Quote Originally Posted by Spikey
    So that's why my game got corrutpped!

    P.S. I can't spell...
    It's called "corrupted data", it happens when u turn of the gameboy when you are saving... thats one reason.


  22. #22
    Elastiviolet Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Salamance123
    There are several of factors that can cause a game to glitch.

    1. Lack of playing, lack of playing does something to your cartridge.
    2. A virus.
    3. Using a game helper as GS or AR.
    4. Trading in a pokemon from another version.

    I dont know if their are any other factors.
    L-Lack of playing? Are you serious? Aw man....I've been grounded from my GBA for a month(I don't get it back until September), and so...I haven't been playing.

    Anyway, glitches, glitches....I don't think there are any right now...but I haven't been playing it, so I actually have no idea.

  23. #23
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Somewhere in the souther. U.S.
    Posts
    1,550

    Default

    lack of playing does not cause a glitch.i just got back on my gameboy today and havent played gold for a year.

  24. #24
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    My house, DER!!!!!!
    Posts
    69

    Cool Trainer card

    Quote Originally Posted by Salamance123
    There are several of factors that can cause a game to glitch.

    1. Lack of playing, lack of playing does something to your cartridge.
    2. A virus.
    3. Using a game helper as GS or AR.
    4. Trading in a pokemon from another version.

    I dont know if their are any other factors.
    Hi can i plz have a trainer card? Can my name be Josh and my team be: mudkip,scizor,umbreon.latios,kyogre,grovyle. Can the poke'mon that stands next to me be a umbreon. and can the badges be hoen. thanx .


    [IMG]http://*******.com/k4wnj5.jpg[/IMG]
    Credit to the AWSOME Saffire Persian for this Sickly Awsome Banner

    Proud member of the SPPF Christain Alliance.

    I love Jesus

    Buds with Wacko Jacko,Pisces,Deoxyrachi,lugia1521,Dark Latios. PM me if you wanna be buds!

    95% of SPPF dislike Digimon. If you are part of that 95% copy and paste this into your sig(Started by MUDKIP1521)

  25. #25
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    The land of Oz
    Posts
    317

    Default

    are you sure thas a glitch.... this is a glitch thread...
    Quote Originally Posted by mrdurp4 View Post
    so in conclusion why cant you just sit down with your kids, and beat them.
    Name: Cune
    FC: 4510 7544 1764

    Paired with fuzzyqwilfish

Page 1 of 31 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •